BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

My Birthday

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, February 21, 2011

SPOT TALK "kau mampu?"

Salam semua...selamat petang! sebelum aku pergi mandi,basuh baju,and jemur baju, pastu solat,aku nak share pasal hari esok SELASA.Esok ada SPOT TALK ! aku sangat2 nervous sebab tak pernah cakap depan khalayak ramai dalam BAHASA INGGERIS. kalau mengarang bahasa inggeris tu boleh la jugak dapat markah 24/35..hehehehe..memang lemah bahasa inggeris aku ni..cuma ada jugak kadang2 cakap bahasa inggeris kan?harusssssss ! hmmmm,aku ni mmg x ready nak apa2 topik untuk spot talk esok..sebab aku rasa nama aku x mungkin dicabut esok(wah ! confident giler!)dibuatnya esok nama aku yang seru,agak2 okey tak idea aku nak berlakon pengsan atau buat2 x dengar nama aku dipanggil?ish,aku rasa tu alasan mengarut..tak mungkin aku boleh pengsan serta merta..mesti teacher ddatang simbah aku dengan pili bomba,bukan panggil bomba datang selamatkan aku..ish222222 malu la kalau kena seru esok ! tak tahu nak talk pasal apa....ko  boleh suggest?mana tau idea last minute korang boleh bagi inspirasi tuk aku??? :D

3 comments:

farhana masdo said...

follow me bck ya ^^http://farhanamasdo.blogspot.com/

Miss Anis said...

sahut la cabaran 2...mne taw ley imprOve kn bhse inggeris...

eFfy firA (; said...

haha . tapaya dtg skula lngsng ;)kan selamat tuh ;p