BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

My Birthday

Lilypie Kids Birthday tickers

Monday, February 14, 2011

VaLENTine's DAY masa nak BUAT anak LA ! ;P

Assalamualaikum.... korang mst gerun bace tajuk blog aku kali nie kan?? hahahahahah sengal jep aku nie ! tp itulah realiti yg berlaku pd dunia islam sekarang ! dunia hari ni telah kembali ke pada zaman jahiliah dulu ! uh gerun la biler ckp mcm nie...makne dunia ni dunia akhir zaman yg x lama lg akan kiamat...korang boleh bygkan x ?? aku sedih tgk telatah ank2 muda sekarang yg tidak mengenak batas aurat lg...mereka menghalalkan yg haram..berbalik pd topik,aku tgh mkn nasi balik dari sekolah td sambil tgk tv..tibe2 adik aku bukak kedai kopi a.k.a  cerita la...ape lg kan?? ker gosipp ha ? entah la..dia cerita yg kwn dye bg rantai dekat balak dye sempena valentine day nie..pdhal dekat perhimpunan pg td pown cikgu bob a.k.a mr.Bean(sempat lg aku ngutuk org kan ? ) yg sambut valentine nie haram disisi undang2 islam..hanya YAHUDI LAKNATULLAH jew celebrate bagai nak rak....so berbalik pd cerita adik aku td,aku pon tny la dye,"kawan ko tu kawen ker dgn laki yg dye bg hadiah tu?"..adik aku diam jew...harap2 jgn la adik aku jd mcm tu..aminn....so,bile valentine nie,syaitan pon sakan la nak menghasut manusia buat jht ! minum arak,zina, dan mcm2 lagi la perkara mungkar....dan bile jdnye zina ofkos la persenyawaan akan berlaku beberape lame seketika, lepastu bile dah dekat bulan 9,10,11 byk la baby2 yg chumell kene buang bagaikan bangkai anjing mati ditepi jalan,dicampakkan ke dalam sungai !mengikut islam.tak perlulah kite nak sambut hari kekasih nie,beli hadiah mahal2 tp sampai ke jinjang pelamin , x jgk kn ?? kapel beberape tahun, bercerai berainye kalah orang yg dah kawen ! ade yg nak bunoh diri la, nak terjun bangunan la..nak suruh lori balak langgar la..mcm2 la..pokoknya sia2 semue tu...so ikot la care islam bergaul mcm mne...aku ni membebel kat blog ni pon bkn diri aku ni suci and x pernah buat dosa ! tp honestly aku ckp,aku x pernah celebrate perayaan mcm nie..hehehehhe sorryy kalau ade ayt yg kasar ! kalau sudut bahase and ejaan sudah pasti cikgu BM aku menangis 2,3 malam..heheheheheh :)

1 comments:

**"zulkarnain"** said...

haha....nasib abik aku x mcm tu...tgk cam aku...klau nk couple pon...mintak lah restu ayh n mak di kedua2 blah....huhu...pastu x yah la dating2 ni...klau nk dting ajak mak or kwn temankn....hehe...aku pon x pernah jumpe die n berborak ngan die kt skola...cme tgk dr jauh je...hehe