BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Followers

My Birthday

Lilypie Kids Birthday tickers

Thursday, March 3, 2011

GILA

Assalamualaikum Salam Sejahtera......
Sebenarnya baru je bangun dari tidur...


"Giler,sempat lagi aku tidur"sambil bermonolog.


Sempat jugak la mengeruh dua tiga kali
lepas tu tersekat kat kerongkong ! boleh bayangkan?


tipuuuu jeee ! gila ke ape aku mengeruh??
Lembu dengar aku mengeruh pun pengsan kot...
Lembu mesti lari sambil memikirkan cara mengatasi
bunyi aku mengeruh ! Uhhh, sengal.....


Haaaa ! ni chek nak habak mai kat hampa..,.
Macam-macam kejadian menimpa chek....
Kebelakangan ni,penyakit mengantuk yang chek
hidapi sudah berkurang...sejak jumpa doktor cinta !


ISh2 apa kena mengena doktor cinta dgn mengantuk pulak ni...??
Biasalah baru bangun tidoq memang mereng sikit..hehehe
(Sambil mengeluarkan kuali,lantas mengetuk kepala dgn kuali
sebanyak tiga kali)
Okey baru betul siaran astro sekarang..hehehehehehhee


Pertamanya,hari duk gaduh dengan si SHAHRIL.
arghhhhhhh ! geram2...memamng selalu gaduh mulut
dengan dia tapi hari ni sakit sangat hati ! nak mogok dgn
dia beberapa hari ! benciiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!! :P
"Kalau sape2 baca blog ni then story dekat dia...Ada aku
kesah????????" :P




~>ni la orangnya...koya-koya(walaupun aku x suka guna
    perkataan ni !)






Next,masa habis kelas tusyen matematik tadi...Aku dgn
kawan2 turun ke tempat bas....duk congok la tggu
pakcik janggut seperti selalu.....
Tiba-tiba yang lain bersorak..aku ingat aku diumumkan
menang ANUGERAH GRAMMY KATEGORI
SUARA SUMBANG TERBAIK...

rupa-rupanya pakcik tu bawak bas baru...


Lebih selesa dari bas yang selalunya..BAS ROTI
budak2 ni bagi nama....Tak baik.....
Pakcik Janggut tu pun budak2 ni reka tuk pakcik tu...
Agak lama tunggu pakcik tu budak2  mula sumpah seranah pakcik tu....hehehhe


Aku pun apa tunggu lagi,cepat2 naik bas aku ajak zul duduk sebelah aku....Kita orang pun berbisik la sesama sendiri jakun naik bas baru ni...lain la kalau pakcik ni jemput guna kapal terbang !


Tak lama kemudian aku pun sampai ke rumah.....
bukak2 pintu terus mak bertanya..
"Azimah mana? Kenapa tak balik sekali??"


"La imah x balik lagi ker??Ingtkan takde kelas.."aku ckp mcmtula...


Kalau aku cakap tak tahu mau Mak aku bawak kua belanga baling
ala2 lempar cakra atas kepala aku...mereng lima malam....
Kesian adik aku..dalam aku bersuka ria naik bas baru..aku terlupa
adik aku yang telah ditinggalkan oleh pakcik Janggut....


Dialog untuk marah pakcik Janggut :


"PAkcik janggut jahat!!!!!" sambil menarik + mencukur janggutnya yang panjang !!!!!!!!!!!!!!!!


Semalam pulak.......
Aku ada pertandingan Pantun...
Alhamdulillah walaupun kalah
tapi geng pantun dapat menundukkan SMK JENGKA 2.....
Dan lawak ke suku akhir.....
Banyak BErlaku ketidak adilan semasa berlawan dengan TUAN RUMAH......BENCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Okey ni ada satu dua tiga pic sebelum kita orang pergi...hehehehhe




Kami kawan je ! jangan Gosipp lebih k......... ! :P






Dngan kawan baik....and ni la kawan pantun aku..time ni duk berlatih la..heheheheheheh :)










Enjoy it guyssssssssssss ! >.<

1 comments:

farhana masdo said...

tag kamu . http://farhanamasdo.blogspot.com/2011/03/jom-sertai-bloglist-haris-kaito.html